L’ALEVÍ A CAMPIÓ A LA MIC

Brillant torneig el que ha signat l’Aleví A del RCD Espanyol. Després d’unes fases de classificació i final impecables, invicte en tota la competició, el conjunt de Xavi Corominas es plantava a la final per enfrontar-se al València CF.

El partit es posaria ràpidament de cara, Kareem Tunde resolia amb una potent vaselina que perforava la xarxa valencianista en el primer minut de joc del partit. Les forces estaven molt igualades durant el transcurs dels minuts. Els blanc-i-blaus comptaven amb la confiança del marcador, però el València es mantenia ferm. A falta de 5 minuts per al final del partit, Roger Hinojo dibuixa una preciosa falta teledirigida que entrava per l’escaire visitant. Un golàs que arrodonia una trajectòria magnífica en aquest torneig i que permetia a l’Aleví A proclamar-se campió del MIC.

Aquest ha estat el camí dels pericos en la competició:

– RCD Espanyol 15-0 ISL Futbol

– CE Cristinenc 1-12 RCD Espanyol

– RCD Espanyol 17-0 C. Junior

– RCD Espanyol 21-0 Japan Kyushu

– ISL FC 0-5 RCD Espanyol

– Manhattan Kickers 0-9 RCD Espanyol

– CF Badalona 0-4 RCD Espanyol

– RCD Espanyol 2-0 València CF

Enhorabona, campions!

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

One Comments

  1. Reply Post By Jorge

    Y eso q no estaba mi niño d portero el mejor d la provincia de Castellón (X lo menos para mi) 😉

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order