LUISMI DEIXA LA BANQUETA DEL FEMENÍ

Luis Miguel Marín ha deixat de ser l’entrenador del primer equip femení del RCD Espanyol. Luismi ha presentat la seva dimissió en les últimes hores i els responsables de la secció han decidit acceptar-la.

Rubén Rodríguez, integrant de l’estructura del futbol femení del RCD Espanyol, es farà càrrec de l’equip fins a final de temporada. Rubén Rodríguez, que va ser campió de lliga la temporada passada amb el Juvenil B i té un ampli coneixement de la secció, estava integrat en l’estructura dels equips sènior del futbol femení. A falta de sis jornades per al final, l’Espanyol es troba a un punt de la salvació.

El RCD Espanyol vol agrair a Luismi Marín l’esforç i la professionalitat mostrats durant aquests mesos i li desitja molta sort en la seva carrera professional.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order