NOU RECONEIXEMENT PER UNA ACADÈMIA DE L’ESPANYOL

Per segon any consecutiu, l’Acadèmia de Ajman del RCD Espanyol ha estat guardonada com a millor acadèmia dels Emirats Àrabs Units. D’aquesta manera, es reconeix l’excel·lent tasca internacional que estan duent a terme els tècnics a l’Orient Mitjà.

Mitjançant la fructuosa metodologia del futbol formatiu perico, traslladada als Emirats Àrabs Units gràcies a la col·laboració de Quattro Football Academy, l’Acadèmia d’Ajman del RCD Espanyol de nou supera clubs de primer nivell que també tenen una escola al país.

L’acadèmia blanc-i-blava compta amb professionals titulats, servei mèdic, administratiu, i un detallat organigrama encapçalat per Yeray Rodríguez, director tècnic esportiu amb llicència UEFA Pro.

Dia rere dia, 300 nens inscrits, de 6 a 16 anys, aprenen a jugar, a competir i a millorar les seves habilitats sota la filosofia i el know-how del RCD Espanyol. Tot això, a les extraordinàries instal·lacions de l’Emirat de Ajman.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol. com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order