NOVA ETAPA PER EVITAR EL DESCENS

La Primera Divisió femenina arriba al seu tram final i l’Espanyol esgota les seves opcions de permanència. El conjunt dirigit per Rubén Rodríguez juga aquest diumenge contra el Santa Teresa (Municipal El Vivero, 12h) amb la necessitat de sumar un resultat positiu per intentar acostar-se als llocs de salvació. Tot i la delicada situació, el nou entrenador blanc-i-blau veu confiança en les jugadores.

“En aquests primers dies hem insistit molt en l’aspecte emocional. Quan estàs en una situació delicada hi ha altres aspectes a tenir en compte a més del futbolístic. Hem insistit en treballar amb el grup, en la importància de la companya i la realitat és que estic molt content perquè he vist les jugadores animades, amb ganes de treballar i convençudes de sortir d’aquesta situació”, ha declarat Rubén.

El preparador espanyolista ha remarcat que està satisfet amb “la predisposició” de les futbolistes i ha agraït la bona acollida que ha tingut. “Pensava que podia ser més complicat per la dinàmica que ha tingut l’equip. No obstant això, s’ha vist a les futbolistes amb moltes ganes i disposades a fer el màxim esforç per sortir de la situació en què ens trobem”, ha apuntat.

Del rival d’aquest diumenge ha declarat que “sabem que és un rival que té les idees molt clares, que està lluitant per la Copa de la Reina i que ha aconseguit bons resultats al seu camp. Sabem que serà un partit complicat i que haurem de lluitar molt per sumar els tres punts davant un rival que està fent una bona temporada”.

Per al partit d’aquest diumenge Rubén compta amb la baixa de Dulce que es troba al seu país per resoldre uns assumptes personals.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order