RCDE-ALAVÉS; SENSE MARGE D’ERROR

Despres de la derrota a San Mamés l’Espanyol no té marge d’error avui en la visita de l’Alavés al RCDE Stadium, els de Quique han de guanyar si o si als bascos per seguir somiant amb la setena plaça.

No serà fàcil perquè l’Alavés s’està mostrant com un dels equips més incomodes del campionat, els de Pellegrino no posaran fàcil la victòria, però els nostres han de tornar a revifar el somni europeu. Els bascos venen de perdre contra l’Osasuna entre setmana, en un partit on van reservar a molts jugadors titulars.

En un enfrontament d’alta exigència física, Diop guanya números per repetir al mig, sobretot després de veure com Quique Sánchez Flores criticava Marc Roca per no haver entès què havia de fer al camp a Bilbao.

Per avui recuperem a l’home clau, Gerard Moreno tornarà a l’equip i amb ell tot segur serà molt més fàcil, es l’home gol d’aquest equip a més del gran treball que aporta, segur que el de Santa Perepètus té ganes de dedicar un gol al seu fill nascut aquesta setmana.

La llista és: Diego López, Roberto, R. Duarte, Víctor Sánchez, Gerard, F. Caicedo, Leo Baptistao, Aarón, Jurado, David López, Javi López, Hernán Pérez, Piatti, Diop, Diego Reyes, Marc Roca, Melendo i Navarro.

 

 

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order