RECOMANACIONS PER A L’ESPANYOL-ALAVÉS

El club recomana que, per al partit que aquest dissabte a les 13h disputaran el RCD Espanyol i el Deportivo Alavés, en la jornada número 31 del campionat de Lliga al RCDE Stadium, els aficionats assisteixin a l’estadi amb antelació davant la previsió d’aglomeracions que hi haurà als voltants del recinte blanc-i-blau.

És per això que el club recomana ferventment l’ús del transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, metro, Trambaix i autobusos. Així com també l’ús de motocicletes o els autocars de les penyes.

Es recorda, per a aquells particulars que vingui amb cotxe, que el pàrquing de la Fira de Cornellà disposa de 950 places gratuïtes mostrant el carnet de soci i més es pot aparcar a la zona industrial de Cornellà per evitar retencions als voltants de l’Estadi.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order