¡SANT JORDI EN BLANC I BLAU!

La diada de Sant Jordi és un dels dies més especials de l’any a Catalunya i més si el pots celebrar en companyia del RCD Espanyol, que no ha volgut faltar en un dia tan important. Un cop més, com era d’esperar, multitud de seguidors blanc-i-blaus s’han acostat a l’estand muntat pel club a Rambla Catalunya que ha desbordat espanyolisme des de primera hora del matí. També molts curiosos han aprofitat per passar-se i viure de prop un dia tan especial en clau perica.

Un dels moments més emocionants del matí ha arribat amb la presència dels capitans del primer equip Javi López, Víctor Sánchez i Víctor Álvarez i l’exjugador i actual coordinador esportiu-institucional, Raúl Tamudo. Els futbolistes i Tamudo no han parat de signar autògrafs durant les hores que han estat per l’estand. Molta expectació també ha generat la presència del màxim mandatari de l’entitat, Chen Yansheng, qui, acompanyat pel conseller delegat del club, Ramon Robert, i el conseller, Mao Ye, ha viscut el seu primer Sant Jordi a Catalunya. El president blanc-i-blau s’ha quedat sorprès amb la quantitat de persones que no han dubtat a gaudir d’aquesta jornada tan especial tenyida de espanyolisme. “Sabia que Sant Jordi era una festivitat, perquè així m’ho havien explicat, però m’he adonat que no és una festa qualsevol. Mai havia vist tanta gent en les vegades que havia estat a Catalunya. Mai oblidaré la data del 23 d’abril”.

Com és tradició, les sòcies que s’han acostat s’han portat una rosa com a reconeixement a la seva fidelitat i compromís. També hi ha hagut espai per a la literatura i diversos autors com Georgina Esteva i Montse Buñuel ( “En Nicolau blanc-i-blau”), Ramón Álvarez i altres periodistes ( “Històries en blanc-i-blau”) o Héctor Oliva ( “Història d’un sentiment”) han signat els seus exemplars als assistents.

Un cop més, la família espanyolista ha tornat a aconseguir que tots hàgim pogut viure una jornada molt especial. El dia de Sant Jordi ha estat un èxit i una magnífica oportunitat per fer que el sentiment perico segueixi creixent.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order