S’INAUGURA LA GALERIA D’ENTRENADORS DE L’ESPANYOL

El projecte de recuperació històrica del RCDE Stadium continua vestint-se de gala. Aquest dijous a les 18h s’inaugurarà la Galeria d’Entrenadors del RCD Espanyol. Un esdeveniment que reunirà tècnics destacats que han liderat el club des de les banquetes. José Antonio Camacho, Paco Flores, Javier Clemente, Constantin Galca, Juanjo Díaz, Jaume Sabaté i Quique Sánchez Flores, tots ells protagonistes indiscutibles de la història de l’entitat, coincidiran a la trobada, que també servirà per retre homenatge a José Emilio Santamaría, preparador que en més partits oficials ha dirigit el conjunt blanc-i-blau.

En l’acte, conduït pel periodista Sergi Mas, també hi participaran Ramon Robert, conseller delegat, Antoni Fernández Teixidó, president de la Fundació del club, així com també altres patrons de la mateixa Fundació, organitzadors de la trobada.

L’esdeveniment és de caire privat, amb accés només per a convidats i mitjans de comunicació acreditats pel club.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order