TRIOMF VITAL DEL FILIAL (2-0)

Triomf vital del filial blanc-i-blau que segueix conservant les seves opcions de salvar la categoria després de derrotar el Cornellà en un partit que es va decidir en el primer temps. Álex López i Rufo van marcar per donar una còmoda renda al conjunt perico abans del descans. Els visitants van millorar després de la represa, però entre el pal i Andrés van evitar que el Cornellà es tornés a ficar en el partit.

Era per a l’Espanyol B un partit clau en les seves aspiracions per evitar el descens i, des de l’inici, el filial blanc-i-blau va sortir disposat a solucionar ràpidament l’envit per emportar-se tres punts vitals. El Cornellà, amb aspiracions coperes però sense la pressió dels resultats, no va oferir molta resistència i després de renunciar a la pilota, només va optar per defensar-se. La necessitat per puntuar l’equip va ser un al·licient més i un impuls per als de David Gallego. Fidel al seu estil durant tota la temporada, el conjunt perico va governar el partit amb autoritat i amb bones oportunitats.

L’Espanyol B va avisar ràpidament amb una clara oportunitat de Bermejo qui, amb tot a favor, va enviar la seva rematada a la base del pal. El ‘9’ blanc-i-blau va repetir pocs minuts després en una acció molt similar, però va arribar molt forçat a la projecció del seu company Pibe. El filial va seguir insistint i va arribar la primera jugada decisiva del xoc. Víctor va ser empès a l’àrea i Álex López va transformar el penal amb una seguretat sorprenent. El gol va donar tranquil·litat als espanyolistes i Rufo va ampliar l’avantatge en culminar una brillant acció ofensiva iniciada per Pibe. Amb relativa facilitat, el conjunt perico va aconseguir arribar al descans en una posició favorable.

El Cornellà va millorar bastant després del descans. Els canvis de Jordi Roger van donar una mica més de profunditat al conjunt visitant que també es va veure beneficiat pel paper dels espanyolistes, que es van mostrar menys atrevits que en el primer temps. Amb aquest guió del partit van arribar tres bones oportunitats per als visitants. Ñoño va estavellar un llançament de falta al travesser (la pilota va botar fora) i Andrés va estar superlatiu per a evitar el gol d’Enric en dues oportunitats.

El filial va tractar de sorprendre en alguna contra per acabar d’arrodonir la victòria, però sense el convenciment ni la claredat del primer temps. La seguretat defensiva i el compromís de tots els jugadors van permetre certificar un triomf que dóna moltes esperances als espanyolistes en aquest tram final de temporada.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order