VÍCTOR SÁNCHEZ, PADRÍ DEL CLUB ESCOLA DE FUTBOL CAN MIR

Després de l’entrenament que el primer equip ha fet avui, Víctor Sánchez ha compartit una estona amb l’equip del Club Escola de Futbol Can Mir, integrat per nois amb diversitat funcional. El migcampista de l’Espanyol serà el padrí futbolístic de l’Ismael, el Jose, l’Oriol, el Miquel, el Cristian, el Pau, la Clàudia i el Guillem. El cos tècnic està integrat per l’Elisabet, la Daniela i la Clàudia. L’entitat desenvolupa tota la seva activitat esportiva a Rubí, població d’origen de Víctor Sánchez.

D’altra banda, els Amics Special RCDE participaran per segona vegada al prestigiós torneig internacional MIC Integra, per intentar revalidar el títol de campió. Cristian, membre de la plantilla, ha estat també aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per conèixer el Club Escola de Futbol Can Mir.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order