VICTÒRIA PER SORTIR DEL DESCENS (0-2)

El Femení del RCD Espanyol es presentava a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta amb l’ansietat i la tensió d’afrontar un partit d’urgències en la lluita pel descens. Només un punt separava tots dos conjunts. I la balança va caure del costat perico. Intensitat, idees clares i molta determinació sobre el camp perquè Eli de l’Estal i Paloma, amb els seus gols, treguin l’equip de les posicions de descens a falta de quatre jornades.

El duel va començar amb un estira i arronsa constant a les dues àrees, donada la importància dels tres punts. Miri va rematar de cap un córner que marxava fregant el travesser de la porteria de Mimi. Però Eli, molt activa durant tot el partit, va respondre amb dur llançament que va obligar a què Elena s’hagués de lluir per evitar el gol blanc-i-blau.

La davantera càntabra capitalitzava les ocasions del quadre de Rubén i, en el minut 27 de partit, va obtenir recompensa. Eli va perforar la porteria de l’Albacete amb una precisa definició. Tot i que les manxegues no van abaixar els braços. Maria Arranz va provar fortuna, però la fantàstica estirada de Mimi va impedir l’empat abans que conclogués el primer temps.

L’Albacete va pujar el ritme del partit a la represa. De fet, Maca i Yolanda van tenir sengles ocasions per igualar el lluminós. Fins que Paloma va sentenciar. Corria el minut 62 quan la capitana va fer el segon amb l’ànima després d’un enèrgic xut.

Les locals van posar tota la carn a la graella per moure el signe del partit. Però un Espanyol seriós i ben plantat damunt el terreny de joc no ho va permetre. Tres punts balsàmics en la carrera per la salvació.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order