CARLES SORIA DEIXA L’ESPANYOL

Carles Soria no continuarà defensant els colors blanc-i-blaus. ‘Toro’, l’incombustible, iniciarà una nova etapa professional en el futbolxipriota després de concretar-seu traspàs a l’AEK Larnaca. Soria posa fi a una etapa al RCD Espanyol que va començar fa vuit anys. El jugador ha acceptat l’oferta de l’equip xipriota per buscar nous reptes esportius.

Ànima mater del filial blanc-i-blau aquesta temporada, és un dels futbolistes més ben valorats per la resta de jugadors, els que destaquen el seu bon humor i companyonia. “No entenc la vida sense felicitat i per això intento estar sempre bé. Si ets feliç, gaudeixes més del que fas”, resumeix.

El RCD Espanyol vol agrair a Carles Sora seva lluita, esforç, determinació, compromís i sacrifici i li desitja sort tant en el seu futur personal com professional.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

 

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order