CAROLA, OPERADA AMB ÈXIT

La futbolista del primer equip blanc-i-blau femení Carola García ha estat intervinguda amb èxit de la síndrome compartimental dels bessons que arrossegava a les cames dreta i esquerra. Carola ha estat operada a última hora del matí i haurà de romandre ingressada entre 24 i 48 hores.

Carola ha arrossegat molèsties en aquesta zona des de fa mesos, però la jugadora va optar per esperar-se fins que l’equip s’assegurés la permanència. Un cop certificada la continuïtat en la màxima categoria, la jugadora va agilitzar els tràmits per dur a terme l’operació.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order