COMENCEN ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Aquest cap de setmana comencen els Campionats de Catalunya en els quals participaran diversos equips del futbol base masculí i femení del RCD Espanyol. El primer a jugar serà el Juvenil A que s’enfrontarà en els quarts de final al Llagostera aquest dissabte a les 18.30h al Municipal de la localitat gironina. El Cadet A s’estrenarà el dissabte 27 a les 20h davant el Cornellà també com a visitant. L’Infantil A, per la seva banda, jugarà davant el CE Escola Futbol Mataró el dissabte 27 a les 18.45h al Municipal de la localitat.

El Benjamí A femení, finalment, s’enfrontarà al CE Sabadell a semifinals aquest dissabte a les 16.15h.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order