‘PIPA’ 2022

El RCD Espanyol i Gonzalo Àvila Gordón, Pipa, han arribat a un acord per ampliar el contracte del futbolista català amb el club fins al 30 de juny de 2022. La propera temporada Pipa militarà al filial i tindrà una clàusula de 20 milions i en la campanya 2018-2019 disposarà de fitxa de la primera plantilla i passarà a tenir una clàusula de 40 milions.

‘Pipa’, internacional Sub-19, ha estat un habitual en les alineacions del filial que dirigeix David Gallego. Tot i ser juvenil, el lateral dret ha estat un dels futbolistes més regulars de l’Espanyol B i també un habitual en els entrenaments del primer equip que dirigeix Quique Sánchez Flores.

‘Pipa’ ha signat el seu nou contracte aquest dilluns a les oficines del RCDE Stadium i no ha pogut amagar la seva satisfacció per aquest acord en declaracions a Espanyol TV. “Estic molt content perquè estava esperant aquest moment bastant temps”, ha reconegut ‘Pipa’, que va arribar a l’Espanyol en el seu primer any com a Aleví. “No m’imaginava tenir aquesta carrera a l’Espanyol. No pensava que podria arribar tan lluny”, ha remarcat.

El jugador s’ha mostrat molt satisfet amb la renovació assegurant que el seu desig és debutar amb el primer equip algun dia. ‘Pipa’ ha declarat que ‘estic molt content amb la renovació, el meu somni és debutar en el primer equip de l’Espanyol i treballaré perquè així sigui’.

Per un present i futur d’èxits, #Pipa2022!

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order