PUNT I FINAL (3-3)

El primer equip femení del RCD Espanyol va posar punt i final a la seva temporada amb un repartiment de punts en la seva visita a Bilbao. Les de Rubén Rodríguez arribaven a la darrera jornada de lliga amb els deures fets després de certificar la salvació el cap de setmana passat, però van plantar cara a un dels rivals més potents de la competició i es van avançar gràcies a les dianes de Luana i Núria Garrote. No obstant, al segon temps, les lleones van capgirar el marcador però Eli, en temps de descompte, va firmar el 3-3 definitiu.

En un inici d’enfrontament igualat, van ser les periques les primeres en portar perill real en una cessió que l’àrbitre va xiular dins l’àrea bilbaïna amb un xut de Baudet. A l’altra àrea, Mimi va salvar el gol en una gran intervenció de la portera perica en un mà a mà amb Erika Vázquez.

Després d’aquests dos ensurts a les àrees va arribar el gol de les espanyolistes. Núria Garrote va robar una pilota compromesa a les defensores locals i va cedir l’esfèric perquè Luana marqués a plaer el 0-1 a la mitja hora de joc.

Abans del descans, les lleones van tenir a tocar l’empat en una vaselina de Erika Vázquez davant de Mimi. Les periques no es van quedar de braços creuats i van contestar amb un cop de cap d’Elba que va fer tremolar el travesser de Guarrotxena en l’última acció de la primera meitat.

Les bones notícies continuarien arribant amb la represa del joc al segon temps i és que les jugadores de Rubén Rodríguez van aconseguir fer el 0-2. Núria Garrote va tornar a ser-ne protagonista però en aquest cas amb un potent xut que va netejar l’escaire de la porteria basca.

Amb el 0-2, l’Athletic es va veure obligat a fer una passa endavant i va buscar portar perill a través dels serveis de cantonada. La insistència local va tenir recompensa en una jugada embolicada dins l’àrea que va aprofitar Murua per enviar la pilota al fons de la xarxa de Mimi i retallar distàncies.

El gol va donar ales a les lleones que van bolcar-se sobre la porteria perica. Mimi va desviar un bon cop de cap d’Erika per mantenir el resultat i Gimbert va rematar alt per sobre del travesser. Pilar va provar d’espolsar la pressió amb un xut enverinat que va sortir llepant el pal de Guarrotxena.

Però en uns minuts finals molt intensos, les basques van aconseguir capgirar el marcador. Primer Erika, aprofitant-se d’una passada de la mort de Lucía feia pujar l’empat a dos al marcador. Cinc minuts després, la mateixa jugadora, s’aprofitaria d’una jugada d’estratègia en una falta prop de l’àrea perica per sorprendre a tothom fent el 3-2.

Les de Rubén Rodríguez van provar de reaccionar i la recompensa va arribar in extremis en la darrera jugada de partit. Una pilota penjada a l’àrea que Eli va rematar davant la sortida de Guarrotxena per firmar el darrer gol de la temporada.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order