REYES FINALITZA LA SEVA ETAPA A L’ESPANYOL

José Antonio Reyes no continuarà formant part de la primera plantilla del RCD Espanyol la propera temporada. El jugador andalús no ha complert amb els requisits estipulats per prolongar el seu contracte automàticament i, per tant, posa el punt i final a la seva etapa al conjunt blanc-i-blau.

Reyes ha participat en 21 partits de Laliga en què ha aconseguit tres gols (Granada, Sevilla i Betis). A més, el d’Utrera també va anotar en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l’Alcorcón. L’andalús ha aportat la seva experiència i talent al grup durant la temporada, ha col·laborat activament en la bona campanya de l’Espanyol i deixa un gran record en l’entitat.

El club vol agrair públicament la seva professionalitat i la seva aportació a l’entitat i li desitja els millors i majors èxits possibles en el seu futur personal i professional.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order