ROBERT: ‘ENCARA HI HA COSES PER CONSTRUIR’

Ramon Robert, conseller delegat, i Jordi Lardín, director esportiu, han fet un balanç de la temporada que acaba de finalitzar i han avançat detalls dels objectius a curt termini. El màxim executiu blanc-i-blau ha reconegut que, en línies generals, “estem contents. Hem assolit els objectius marcats i ara hem de buscar la possibilitat d’assentar-nos de forma permanent en el ‘Top 8’ de la Lliga”.

Ramon Robert, a més de mostrar la seva satisfacció pels resultats esportius també ho ha fet per altres metes positives “com reduir el deute de 189 milions a 120 i acabarem amb uns 80 milions d’ingressos”, o haver superat “els 28.000 socis i també haver incrementat la nostra presència institucional. Estem satisfets però no ens podem quedar aquí. Queden moltes coses per construir i moltes coses perquè el projecte avanci. Ha estat un any amb molts canvis però ara toca anar endavant. Hem de millorar i créixer”.

De la mateixa manera, ha apuntat que “un dels focus en què ara ens centrem és el comercial. Ens hem reestructurat a nivell financer i ara toca centrar-nos en incrementar els ingressos que busquem o superar els 30.000 socis. Això no pot aturar-se”.

Jordi Lardín també ha qualificat la temporada “com un èxit” i ha assegurat que “la vuitena posició i els números ens han situat per sobre de les expectatives. Hem encertat en molts fitxatges que han fet un salt de qualitat a la plantilla. Estem creixent com a equip i això vol dir que cada vegada hem de ser més exigents a l’hora de fitxar. Millorar el que hem fet aquest any és complicat, però és el nostre objectiu”.

En el seu repàs, Lardín s’ha felicitat pels “quatre jugadors del filial que s’han assentat en el primer equip” i ha lamentat que “hem patit amb el descens del filial i la mala temporada del juvenil”.

El director esportiu ha insistit en “afermar l’equip entre els primers de la Lliga” i per això “intentarem fitxar jugadors per donar un altre salt de qualitat. No és fàcil arribar a Europa en dos anys, però ho intentarem. Volem que aquest projecte segueixi tenint els peus forts”.

Lardín també ha desgranat tot un seguit de noms propis com Baptistao – “té quatre anys més de contracte” -, o la continuïtat de jugadors com Víctor Álvarez, Roberto, Pau, Aaron, la incorporació de Sergio García per a la propera temporada o altres noms que han anat sortint en aquestes últimes setmanes. “Hem parlat amb tots els jugadors que no han de seguir, però fins que no estiguin signats els documents no es poden anunciar”, ha reconegut.

Sense entrar en detalls, ha apuntat que es podrien incorporar “cinc o sis jugadors”, però tot estarà “en funció de les possibles sortides”, tot i que ha reconegut que” encara no ha arribat cap oferta. Hem començat molt aviat. Ens agrada treballar amb temps”.

Finalment, Ramon Robert ha avançat que el club treballarà en la millora de “nous projectes de locals comercials per seguir creixent financerament” i ha assegurat que en les pròximes setmanes “es presentarà la campanya d’abonaments” i que espera que en uns quinze dies “ja puguem tenir tancada la pretemporada i els partits que jugarem”.

De la mateixa manera també ha revelat que l’Espanyol seguirà treballant en millorar el futbol femení de l’entitat i que el club participarà amb un equip oficial en el proper campionat de la Liga Genuine que es posarà en marxa la propera temporada. “L’any passat, hores d’ara, no teníem entrenador i començava un projecte nou. Planificar bé i amb temps. Aquesta és la fórmula que ens ha de permetre tenir l’equip que volem”, ha conclòs.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order